Markedsføring med events giver dit brand en konkurrencemæssig fordel

Hvert møde med et produkt er en oplevelse af produktet, og hver gang dig og dit produkt møder en forbruger, er det en mulighed.
Læs mere

Cases

 

En fængslende og mindeværdige erfaring med dit produkt, får forbrugerne til at tale om dit produkt, dele deres oplevelse og komme tilbage efter mere. En fantastisk oplevelse med et brand gør hele forskellen. Det skaber loyalitet, ambassadører og positiv brand equity. Brands, der udnytter styrken af events, får en konkurrencemæssig fordel i forhold til deres konkurrenter.

Du kan vinde meget ved at imponere dine gæster, allerede inden de ankommer til eventen, ved at opbygge forventninger gennem en flot eller anderledes invitation og ved at tage rigtig godt imod dem. Som i det personlige møde betyder førstehåndsindtrykket rigtig meget. Det bliver skabt på få sekunder – og det er svært at rette op på et dårligt indtryk.

Et helt afgørende parameter for om et event bliver en succes, er den location man vælger at afholde arrangementet på. Stedet skal være gearet til at håndtere lige præcis den type event, som man har i tankerne. Samtidigt skal stedets type, indretning, udseende og daglige brug passe med den type event, man skal holde. Man kan hurtigt finde en location, men det kan tage tid at finde den perfekte location. Det klarer vi naturligvis for dig hurtigt og effektivt, da vi har kendskab til et stort antal unikke event locations i hele Norden.